Dienst na verkoop

Uitstekende ondersteuning na verkoop voor een zorgeloze ervaring

De service na verkoop is van essentieel belang voor het waarborgen van klanttevredenheid. Of je nu een fietsenwinkel, grote elektronicawinkel voor particulieren of een webshop hebt, het kan zomaar gebeuren dat jouw klanten een probleem, vraag of verzoek hebben na hun aankoop. Met onze dienst na verkoop streven wij ernaar om elke klant een uitstekende ervaring te bieden zelfs nadat de aankoop is gedaan.
 

 • Technische ondersteuning: van eenvoudige instructies tot complexe vragen: wij bieden deskundige hulp om jouw klanten op weg te helpen na hun aankoop.
   
 • Garantieafhandeling: garantieclaims moeten soepel afgehandeld worden. We begeleiden klanten bij het proces en zorgen ervoor dat ze de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.
   
 • Reparaties en herstellingen: is er een product defect, moet er een technieker komen of hebben jouw klanten andere vragen over reparaties en herstellingen? We werken samen met reparatiepartners naar keuze om een snelle en professionele service te garanderen.
   
 • Retourzendingen: conform jouw beleid, zorgen we voor een soepel retourproces. We begeleiden klanten bij het retourneren van producten en het verkrijgen van eventuele omruilingen of terugbetalingen.
   
 • Opvolging van bestellingen: vragen over de status van pakketten komen bij ons terecht. We begrijpen het belang van tijdige levering en open communicatie, waardoor we jouw klanten informeren over de status van hun pakket en hun vragen en zorgen beantwoorden.
   
 • Klanttevredenheid is prioriteit: we streven ernaar om positieve ervaringen te creëren voor jouw klanten. Of het nu gaat om het oplossen van problemen, de regeling van vervangtoestellen, het opvolgen van korting of het doorgeven van boodschappen: wij ondersteunen jouw klanten bij hun zorgeloze ervaring.
   

Ontdek ook onze andere producten

Receptie Helpdesk Full service Agendabeheer

Klaar voor langdurige klantenrelaties?

Een brochure, snel een telefoontje of liever een uitgebreide babbel? Contacteer ons en ontdek de voordelen van onze dienst na verkoop!

Contacteer ons